Home » De Trimster

Mijn naam is Kristel Koolhaas en ik ben gediplomeerd hondentrimster.  Sinds 2012 woon ik op het mooiste plekje van Nederland, Texel! Mijn hele leven ga ik al graag met dieren om. Van kleins af aan ben ik dan ook opgegroeid met o.a. konijnen, katten, hamsters en momenteel heb ik een hond. 

Na vooral werkzaam te zijn geweest in de recreatie bleef het bij mij altijd kriebelen om honden te gaan trimmen. Daarom ben ik naast mijn werk een opleiding tot hondentrimster gaan volgen, en een bijbehorende stage gaan lopen. Hier heb ik in 2021 met trots mijn diploma voor mogen halen. Zo heb ik van mijn hobby en liefde voor dieren mijn beroep mogen maken. Mede door mijn liefde voor dieren en de verzorging hiervan heb ik als gediplomeerd hondentrimster de mooiste en dankbaarste baan die bij mij past .

Naast het trimmen van uw hond bent u ook van harte welkom voor vragen en advies over de vachtverzorging en/of problemen hiervan. 


Naast het werken in de trimsalon ben ik ook met veel plezier werkzaam bij Dierenspeciaalzaak van Zuilen, waar de trimsalon ook gevestigd is.

 

Neem ook eens een kijkje op de website en webshop van Dierenspeciaalzaak van zuilen: